Velferd

Velferd er vårt fagsystem for organisasjoner som har behandlings-, bo eller omsorgstilbud innenfor fagområdene barnevern, kommunal rusbehandling og tverrfaglig spesialisert rusbehandling (TSB). Velferd er den nye plattformen for våre kunder innenfor TSB, barnevern og kommunal.

Funksjonalitet

Velferd er bygget for å støtte saksgangen i arbeidet til barnevernsinstitusjoner. Logikken i fagsystemet gjør det enkelt å følge en sak ettersom den utvikler seg, og sikrer høy kvalitet på registreringer.

Løsningen er tilpasset nasjonale krav og følger lovverk for gjeldende fagområde, og har sikker laging og håndtering av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og GDPR.

Journal

Journalen holder oversikt over all kommunikasjon mellom institusjonen og personen, for eksempel referater fra møter med personen, øvrige samarbeidspartnere og andre hendelser i forbindelse med arbeidet.

Postjournal

Postjournal viser institusjonens samlede registrerte korrespondanse. Den gir oversikt over alle brev registrert på personer og all kontorpost på samme sted.

Interne meldinger

Med det interne meldingssystemet sender du enkelt og sikkert meldinger til andre fagpersoner. Meldingene sendes internt i programmet og blir kun tilgjengelig fra fagsystemet. Du kan knytte opp en person eller et dokument direkte i meldingen.

Brukergrensesnitt

Velferd har et nydesignet grensesnitt som er både moderne og intuitivt, uten at det går på bekostning av den rike funksjonaliteten. Gjenkjennelig utforming gjennom hele programmet gjør at alle funksjoner er enkle å ta i bruk.

Rapporter og statistikk

Rapportering og statistikk kan hentes ut for alle registrerte variabler. Ved hjelp av periodeutvalg og filter kan du selv bestemme kriteriene du ønsker å hente ut tall og oversikter over. Rapportene kan eksporteres til Excel for videre behandling.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background