CheckWare

CheckWare er et norsk programvareselskap som siden 2007 har utviklet løsninger for klinikker og institusjoner som ønsker å tilby digitale helsetjenester for å frigjøre helseressurser og øke kvaliteten på egenrapporterte pasientdata. CheckWare leverer en komplett digital plattform for innsamling og rapportering av måleresultater via over 1.100 oppdaterte og kvalitetssikrede kartleggingsverktøy, psykometriske tester og intervjuskjema som kan brukes til utreding, oppfølging og måling av pasientenes opplevde behandlingsutfall (PROM). Løsningen fås integrert med Vitec HK data, og kan benyttes innen alle deler av helsesektoren.

dm 300

Fast oppgraderingsavtale

Ved å tegne en fast oppgraderingsavtale vil du være garantert å få oppdatert til siste versjon - helt automatisk. Våre teknikere avtaler og gjennomfører oppgradering når en ny versjon er tilgjengelig. Vi anbefaler denne avtalen for alle våre kunder som ønsker å spare ressurser og samtidig ta i bruk de siste funksjonene i våre fagsystemer.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background