Vi søker: Utviklingssjef

Som utviklingssjef har du det overordnede ansvaret for å lede våre 6 systemutviklere og arbeidet med å stadig utvikle oss som selskap. Du forventes å være i front som operativ utvikler, og utfordre, påvirke og beslutte hvordan vi skal utforme og utvikle våre produkter for fremtiden. I denne sammenheng er det viktig at det er du som styrer opp og leder an, og tenker nytt og kreativt. Stillingen vil være en del av selskapets ledergruppe.

Vi ser etter deg som er en dreven utvikler med relevant faglig bakgrunn, og vi anser det som en fordel med erfaring innen ledelse av fagmiljøer, personer eller prosjektledelse. Du har en genuin interesse for teknologi, er forretnings- og løsningsorientert, og har mot til å være kreativ, tenke annerledes og utfordre etablerte sannheter. Du har vilje og evne til å lykkes, og lyst til være med å påvirke og sette retning – i tett samarbeid med dine kolleger.

Tiltredelse: Snarest
Lønn: Fast
Søknadsfrist: Snarest
Tittel: Utviklingssjef

Les mer og søk her.

Utskrift E-post

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background