Senior fullstack .NET Webutvikler

Senior fullstack .NET (Web)utvikler

Vitec HK data utvikler fagsystemer for oppvekst-, velferd- og helsesektoren, og er et godt etablert selskap med kunder i hele Norge. Vår eier er Vitec Software Group, et børsnotert selskap på Nasdaq Stockholm som omsatte for 1017 Mkr i 2018. Våre kontorer ligger i Moelv, sentralt i Innlandet. Vi har store planer for våre fagsystemer i de kommende årene, og trenger din hjelp til å ta oss opp i skyen.

For vår satsning på skyløsning trenger vi en Senior fullstack .NET (Web)utvikler med gode kommunikasjonsferdigheter. Du forstår at kundene våre står i sentrum, og vår visjon om å være på lag med de som bryr seg. Vi ser etter deg som har vært delaktig i utviklingsprosjekter tidligere og er motivert og fryktløs for å jobbe selvstendig med store og små oppgaver. For deg er det naturlig å effektivt søke ny kunnskap og finner nye løsninger uten oppskrift.

Sentrale konsepter for stillingen er grensesnittdesign, SOAP/REST APIer, innovasjon og prototyping, arkitektur(MVC) og sikkerhet. Vi ønsker også at du har erfaring med versjonskontroll (GIT), flere typer språk i kommunikasjon med varierende APIer, MSSQL og Firebird databaser.

Bonuspoeng:

  • CISSP/CCSP / ISO27001 eller tilsvarende kompetanse/kunnskap
  • CITA-F eller tilsvarende kompetanse/erfaring/kunnskap
  • Erfaring med håndtering av personinformasjon/sensitiv personinformasjon
  • Interesse for velferdsteknologi
  • Konkrete eksempler på prosjekter du har gjennomført

Du vil inngå i team med to eksisterende utviklere for å utvikle skyløsning. Satsningen vår på skyløsning er i startgropa, og du vil være dev lead i prosjektet. Du vil kunne påvirke og forme prosjektbeskrivelsen, kravstilling og utvikling av prosjektet. Sammen med teamet vil du få ansvar for å planlegge, utvikle og sette prosjektet i produksjon, samt ta del i videreutviklingen og vedlikehold i etterkant.

Vi har ingen krav om formell utdanning, men du må kunne kommunisere både muntlig og skriftlig på norsk og engelsk. Vi verdsetter en åpen imøtekommende kultur blant våre ansatte, og ser etter deg som liker å utveksle teorier, problemstilling, ideer og kunnskap med kollegaer. For oss er det mye viktigere med arbeidserfaring og reell kompetanse enn utdanning og vil vektlegge konkrete eksempler på produkter og/eller prosjekter høyere enn formell kompetanse.

Spørsmål om stillingen rettes til Stine Eirin Hagen (utviklingssjef) på telefon 484 60 848.

Søknad med CV sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Utskrift E-post

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background