Snakk med oss i VITEC hk data!


Du kan kontakte oss på flere måter, og vi ønsker å gi en best mulig kundeopplevelse gjennom hele kundeforholdet. Vi ønsker derfor gjerne at du tar kontakt om det er noe du lurer på eller trenger hjelp til.

Chat

Uansett hva du trenger hjelp med, den raskeste og enkleste måten å komme i kontakt med oss på er via chatten. Den finner du nederst til høyre på denne siden. Her kan du spørre oss om alt fra råd til hvilket fagsystem som egner seg for din organisasjon, eller om du lurer på funksjonalitet i våre programmer. Med chatten har du raskt svar på det du lurer på.

Facebook

Følg oss på Facebook for å få siste nytt først! Her holder vi deg oppdatert på kurs og nyheter. Du kan også stille oss spørsmål direkte på veggen eller i en personlig melding.

Telefon og epost

Du er også velkommen til å ta kontakt med oss via epost eller telefon. Vi besvarer din henvendelse så snart vi har mulighet.

Telefon: 623 51 680
Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background

Her legger vi ut driftsmeldinger ved feil. Ligger det ingen meldinger her har vi ingen kjente hendelser på våre produkter og tjenester.

Hvis du likevel opplever problemer, besøk vår support.