Samarbeidspartnere

Ved å knytte oss til gode samarbeidspartnere, tilbyr vi løsninger med den siste funksjonaliteten og kvaliteten som forventes av våre kunder.

Utskrift E-post

Documaster-logo

Documaster

Documaster støtter norske og europeiske standarder for arkivering, og er faktisk den eneste systemuavhengige Noark 5 løsningen på markedet. Documaster kan enkelt integreres med andre systemer og gjøre disse Noark 5 godkjente.

 

Checkware-logo

CheckWare

CheckWare er en sikker eHelse-løsning som automatiserer innsamling og rapportering av måleresultater, og muliggjør behandlerstøttet internettbehandling. Det er utviklet spesielt for klinikker og forskningsprosjekter som ønsker å tilby digital selvrapportering, samhandling og egenmestring til pasientene.

 

Funn-logo

Funn

Funn er et av de største IT-selskapene i Nord-Norge, med mer enn 1500 kunder nasjonalt og 70 dyktige medarbeidere i Narvik, Harstad, Finnsnes, Sortland, Bodø, Oslo og på Svalbard. De leverer framtidsrettede og helstøpte IT-løsninger med fokus på gode brukeropplevelser.

 

Documaster-logo

Evry     

Norges største aktor innen distribusjon av registerinformasjon. Eksempler på tjenester som tilbys er Folkeregisteret, Arbeidsgiver- og Arbeidstakerregisteret, Telefonnummeropplysninger og Likningsopplysninger.

 

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background