Samarbeidspartnere

Ved å knytte oss til gode samarbeidspartnere, tilbyr vi løsninger med den siste funksjonaliteten og kvaliteten som forventes av våre kunder.

Documaster-logo

Documaster

Documaster støtter norske og europeiske standarder for arkivering, og er faktisk den eneste systemuavhengige Noark 5 løsningen på markedet. Documaster kan enkelt integreres med andre systemer og gjøre disse Noark 5 godkjente.

Checkware-logo

CheckWare

CheckWare leverer en komplett digital plattform for innsamling og rapportering av måleresultater via over 1.100 oppdaterte og kvalitetssikrede kartleggingsverktøy, psykometriske tester og intervjuskjema som kan brukes til utreding, oppfølging og måling av pasientenes opplevde behandlingsutfall (PROM).

Funn-logo

Funn

Funn er et av de største IT-selskapene i Nord-Norge, med mer enn 1500 kunder nasjonalt og 70 dyktige medarbeidere i Narvik, Harstad, Finnsnes, Sortland, Bodø, Oslo og på Svalbard. De leverer framtidsrettede og helstøpte IT-løsninger med fokus på gode brukeropplevelser.

Documaster-logo

Evry     

Norges største aktor innen distribusjon av registerinformasjon. Eksempler på tjenester som tilbys er Folkeregisteret, Arbeidsgiver- og Arbeidstakerregisteret, Telefonnummeropplysninger og Likningsopplysninger.

Kontakt oss

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Facebook
LinkedIn

Vitec Logotyp White background